keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Toskapiirakka

4 munaa
3dl sokeria
4dl vehnäjauhoja
4 rkl kermaa tai maitoa
200g voita

Munat ja sokeri vaahdotetaan, sulatettu voi ja kerma lisätään, kuivat aineet lopuksi. 
Kaadetaan uunipellille leivinpaperin päälle.
Paistetaan 175 asteisessa uunissa ensin 25-30 minuttia ja kuorrutettuna 10-15 minuuttia lisää.

Toskamassa keitetään kun pohja on pantu uuniin.
250g kermaa
250g sokeria, sekoitetaan ,että sokeri sulaa
250g voita sekaan, sulatetaan
35g tärkkelyssiirappia (käytä kattila vaakalla, niin ei johonkin kippoon jää siirapit)
250g mantelilastuja lisätään 
Massaa keitetään hiljaisella lämmöllä.

2 kommenttia:

seijastiina kirjoitti...

Ai, hei, ajattelin ,että tuo sivupalkissa oleva reseptikirjasi aukeaa, vaan erehdyinkin..:D
Onko sinulla siis oma kirja siinä?

Mutta oli miten oli, toskakakku on suosikki meilläkin ja piirakan muodossa käy hyvinkin, ihana ohje :P

Eve kirjoitti...

Seija, vastailinkin tuohon ylös tähän. Ei ne ollu minun tekeleitä ;). Korjasin tekstin tuohon, ettei tule enempää väärinkäsityksiä.